Tercer i últim dia de selectivitat

250 estudiants s’han examinat aquesta setmana de les proves d’accés a la Universitat al TecnoCampus de Mataró

Els alumnes de segon de batxillerat comencen avui les vacances, o cosa que és el mateix, posen punt final a la selectivitat.

Aquest matí s'ha dut a terme l'últim examen de les proves generals: llengua catalana i literatura. D'aquesta manera, molts dels estudiants acabaven les PAU (Proves d'Accés a la Universitat) a primera hora, però els que han necessitat avaluar-se de les específiques per aconseguir una nota de tall més alta han d'examinar-se al migdia i a la tarda, respectant així els mateixos horaris que el d'aquest dimecres i dijous.

Ara tot és una incògnita. N'hi ha qui tenen esperances per entrar a la carrera que desitgen i d'altres que encara tenen dubtes i depenen molt d'alguns exàmens en particular.

Santiago Barrientos: Depèn de com vagi l'examen de matemàtiques puc quedar-me a dins o a fora de la Universitat a la qual vull entrar

Això sí, un cop acabada la selectivitat només pensen en gaudir de les vacances i alguns ho celebraran aquesta nit o, fins i tot, s'aniran de viatge.

Ania Guerrero: Intentaré no pensar-hi però crec que al final és inevitable, de la mateixa forma que quan dius que no li donaràs un cop d'ull a les respostes i ho acabes fent

La mirada, ara, està posada en el 22 de juny, data en la qual es faran oficials els resultats de les PAU. I al 12 de juliol s'haurien de fer les primeres assignacions per entrar a les Universitats.

Informa: À. Andrés