Poc seguiment a Mataró a la 13ena jornada de vaga de l’educació

Una quinzena d'educadors s'ha sumat a l'aturada parcial que ha servit per tornar a reclamar al conseller d’Educació negociar amb el sector

El sindicat Ustec amenaça amb començar el proper curs escolar amb noves convocatòries de vaga, si el Departament d’Educació no arriba a acords amb la comunitat educativa. Una quinzena de mestres i educadors han tallat avui l’accés a l’autopista per la Via Sèrgia i s’han manifestat en una nova convocatòria parcial de vaga. El delegat d’aquest sindicat del sector educatiu al Maresme considera que el conseller Josep González Cambray s’ha enrocat en una postura que li ha creat enemics en tota la comunitat educativa.

Durant el curs que acabarà aquest mes de juny, s’han convocat fins a 13 jornades de vaga del sector educatiu, parcials o totals. Aturades amb les que els professionals del sector han volgut evidenciar el que, asseguren, continuen sent les conseqüències de les retallades fetes anys enrere.

El tall de la Via Sèrgia a la connexió amb l’autopista ha provocat un important embús de trànsit en plena hora punta d’entrada i sortida de la ciutat pel polígon del Pla d’en Boet.