L'Institut Miquel Biada allarga la mà als seus alumnes del Marroc

El centre ha decretat aquest dimarts un minut de silenci al matí i un altre a la tarda com a mostra de solidaritat amb les víctimes del terratrèmol que ha sacsejat el Marroc.

Minut de silenci en solidaritat a les víctimes del terratrèmol del Marroc a l'Institut Miquel Biada (tvmataró)

Les mostres de solidaritat cap a la població del Marroc arran del terratrèmol que s’ha emportat la vida de més de 2.000 persones, continuen fent-se latents a Mataró. Un exemple és l’Institut Miquel Biada. Aquest dimarts al matí, el bullici de l’inici de curs pels alumnes de batxillerat i Formació Professional s’ha interromput a les 11 del matí. A aquella hora s’ha dut a terme un minut de silenci en record de les víctimes del Marroc. Aquesta ha estat només una de les accions que el centre contempla per acompanyar aquells alumnes que hagin patit alguna pèrdua arran del terratrèmol.

Jaume Arcos, director de l’Institut Miquel Biada: Es treballarà a nivell de tutories per donar acompanyament i suport a aquells alumnes que han patit pèrdues de familiars que estaven al Marroc. Encara no ho sabem si ha afectat algú ja que tot encara és molt recent. Avui hem començat. Hem fet el minut de silenci. També hem fet una notificació de condol a les famílies i a la web. És oferir els nostres serveis d’orientació, com la nostra Tècnica d’Integració Social, per a tots aquells nois i noies que han patit aquestes pèrdues per, si és el cas, que tinguin aquí el suport necessari.

A les 7 de la tarda hi havia programat un segon minut de silenci per tal que els alumnes que estudien en aquesta franja poguessin participar-hi.