Les famílies del Biada defensen la seva integració a la Generalitat

Representants de l’AMPA i de les famílies que són al Consell Escolar demanen repetir la sessió de divendres i “reconsiderar la votació”. El Consell Escolar va votar en contra de la integració de l’institut a la xarxa de centres públics de la Generalitat

Les famílies de l'Institut Miquel Biada demanen repetir el Consell Escolar d'aquest divendres passat per poder "reconsiderar" el resultat de la votació sobre la integració del centre a la xarxa de centres públics de la Generalitat. Aquest divendres el consell va votar negativament al traspàs per un ajustat 10 a 9 i ara l'Ajuntament i les famílies busquen poder redreçar la situació per evitar que aquesta integració prevista per al pròxim curs acabi en un no res.

La petició l'han fet a través d'un comunicat on també afirmen sentir-se "decebuts pel resultat" i expliquen que en el seu cas van tenir clar el seu posicionament "des de l'inici". Consideren que aquesta integració és imprescindible i apunten que "les instal·lacions hi són, però cal mantenir-les i la Generalitat és l'única amb capacitat per fer-ho"

Després de la negativa del Consell Escolar del centre a la integració ara aquesta penja d’un fil i diverses de les parts implicades treballen per reconduir la situació. Gran part de la negativa al consell ve venir per part del professorat que considera que amb el procés no se’ls garanteixen les condicions laborals ini tampoc els llocs de treball del personal que no té plaça. També posen en dubte la continuïtat del projecte educatiu del centre.