La il·lusió del retorn: el primer dia d’escola de l’Arlet

Tornar a l’escola després de l’estiu pot arribar a fer-se una muntanya. Però no sempre és així. És el cas de l’Arlet Pérez Llibre. Tvmataró l’ha acompanyat en el seu retorn a l’Escola d’Argentona.

L'Arlet es calça abans d'anar a l'escola acompanyada de part de la seva família, la seva mare la Núria i el seu germà petit, en Liam. (tvmataró)

Després d’unes llargues vacances d’estiu, el sis de setembre ha arribat i aquest, és sinònim de tornar a l’escola. Tot i la resistència oposada pels llençols, a casa l’Arlet Pérez Llibre la il·lusió ha guanyat la partida a la son. Si més no, avui.

Arlet Pérez Llibre, alumna de 4t de primària de l’Escola d’Argentona: Tenia moltes ganes per veure els meus amics, poder jugar amb ells... El que més he trobat a faltar de l’escola són els amics, també el pati i poder estar a la classe.

Però no tot són flors i violes. El retorn significa sacrificis, i l’Arlet ho sap bé.

Arlet Pérez Llibre, alumna de 4t de primària de l’Escola d’Argentona: El que em costa més de tornar a l’escola és quan em desperto. Al matí, a vegades no tinc ganes. A vegades em desperto bé però altres em desperto i penso: ara no em vull despertar.

Qui també viu de primera mà el retorn a la rutina escolar són les mares i pares però també els avis, àvies, tiets, tietes... i la família en general vaja. En el cas de la Núria Llibre, la mare de l’Arlet, té clar el què comporta el dia d’avui.  

Núria Llibre, mare de l’Arlet: El canvi de costums sempre és complicat. Costa una mica tornar-se a adaptar. Però estem contents. Si la veiem contenta, nosaltres estem contents. El que espero d’aquest curs és que el gaudeixin però, sobretot, que aprenguin.

Aquest curs l’Arlet afronta l’últim any a cicle mitjà. El repte, no l’espanta.

Arlet Pérez Llibre, alumna de 4t de primària de l’Escola d’Argentona: Aquest curs començo 4t. Com que vaig de 3r a 4t no sé si aquest serà molt difícil, crec que no. Si anés de 2n a 4t crec que sí que ho seria.

Primer dia al sarró. Ara ja només queda activar el compte enrere perquè les vacances tornin a arribar.