L’Escola el Turó celebra el Dia de la Música homenatjant dives del pop

Cada curs del centre ha estat preparant des del gener un tema d’alguna de les dives de la música pop, com ara Tina Turner, Madona o Lady Gaga. Ha estat aquest divendres al matí quan han ensenyat a l’escola sencera i a les famílies assistents el resultat.

Celebració del Dia de la Música a l'Escola el Turó aquest divendres al matí (tvmataró)

‘Rolling in the deep’, d’Adele, irrompia amb força al pati de l’Escola el Turó aquest divendres al matí per celebrar el Dia de la Música. Aquest tema només ha estat un preludi de tot el repertori que els esperava als assistents. I és que aquest curs s’ha apostat  per retre un homenatge a diverses dives de la música pop, cantants amb temes d’allò més coneguts que han aconseguit emocionar o aixecar de la cadira a més d’un.

Mickey de los Reyes (professor de música de l’Escola el Turó): Aquí a l’escola decidim un eix temàtic diferent cada any. Enguany ha tocat dedicar-li aquest concert a les dives del pop. Hem fet des de Madona a Lady Gaga.

Després del tema d’Adele, els alumnes d’Infantil han agafat el testimoni i en el seu cas han interpretat ‘La vida es un carnaval’ de Celia Cruz.

A partir de llavors, s’han anat succeint una cançó rera una altra fins que ha arribat el torn als alumnes de secundària. Tot plegat ha estat el resultat d’una preparació que va arrancar entre el gener i el febrer.

Zoe (alumna de 6è de primària de l’Escola el Turó): Ha sigut molt divertit. Hem assajat molt bé. Hi havia coses que ens costaven com els aguts però al final ens ha sortit.

Un dels elements que distingia aquesta celebració és que a banda d’escoltar els alumnes cantant, també hi havia música en directe. No ha faltat de res: piano, bateria, baix, xilòfons... Uns instruments que els tocaven estudiants de l’escola.

Pau (alumne de 4t de secundària de l’Escola el Turó, tocava el piano): Tot va començar a mitjans de curs quan el professor va decidir que interpretaríem les cançons amb primària. Hem estat mig curs preparant totes les cançons.

Julián (alumne de 4t de secundària de l’Escola el Turó, tocava la bateria): Teníem pocs assajos i poques hores i hem hagut d’apretar i estudiar a casa.

Ivan (alumne de 3r de secundària de l’Escola el Turó, tocava el baix): Ha quedat tot bé. Com esperàvem.

Un dels moments més esperats de la celebració ha estat precisament el fi de festa. Ha estat llavors quan l’equip de docents de l’escola ha deixat d’exercir la seva tasca per agafar el micròfon i entonar el ‘I will survive’ de Gloria Gaynor. Un colofó que ha fet esclatar d’alegria tota la comunitat educativa aplegada al pati de l’Escola el Turó.