Jornada per abordar les línies de millora en l'educació infantil

Mataró ha acollit aquesta primera trobada que ha organitzat la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya

La Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya ha organitzat aquest dijous a la tarda una jornada de debat i reflexió sobre l'educació pública infantil a la Biblioteca Antoni Comas. Arran del compromís que ha pres el Departament d'Educació de la Generalitat per oferir l'educació gratuïta pels nens i nenes de P2 de cara el curs vinent, la Federació vol garantir com es durà a terme i de quina manera arribarà a les famílies que més ho necessiten.

En aquest sentit, la jornada ha pivotat al voltant de tres eixos. Un bloc pedagògic on una psicòloga ha exposat les característiques de l'etapa dels 0 als 6 anys, una taula rodona amb agents corresponsables de l'educació infantil per exposar les seves reflexions i perspectives de futur i una conferència de la directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Educació per apuntar les línies de política educativa en aquest àmbit.
Aquesta és la primera de les jornades que vol organitzar la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya arreu del territori.