Comença nou curs universitari amb 1.000 nous estudiants al TecnoCampus

Avui comencen el curs al centre universitari mataroní més de 3.500 alumnes en total. Com a novetat, nous graus en Nutrició i Turisme combinat amb Màrqueting Digital

Més de mil nous alumnes han començat aquest matí el nou curs universitari al TecnoCampus de Mataró. En total, el centre universitari mataroní forma a més de 3.500 estudiants en les seves diferents branques formatives. Si ens fixem en les dades de l’any passat, la nova matriculació ha augmentat amb el nou curs, amb més de 160 alumnes. A més, del total de més de 1.000 nous estudiants, 950 han optat pel TecnoCampus com a primera opció, 205 més que el juny de 2022.

Aquest miler de nous alumnes arriben al centre quan precisament, segons dades del centre universitari, s’ha incrementat la demanda en gairebé tots els graus que es poden cursar. I, com a novetat, aquest curs, el TecnoCampus comença a impartir dos nous graus, el de Nutrició Humana i Dietètica, i un nou doble grau, Turisme i Gestió del Lleure combinat amb Màrqueting i Comunitats Digitals.

D’altra banda, onze titulacions i dobles titulacions, de les disset que ofereix el TecnoCampus, tenen nota de tall. En els graus d’Infermeria o en el de Fisioteràpia, cal un  9,2 i 8,9 respectivament per accedir-hi. En Infermeria, la demanda triplica l’oferta de places i a Fisioteràpia la multiplica per quatre.

Aquest mes de setembre continua obert el procés de matrícula per oferir vacants en graus i dobles graus com a Turisme i AdE; Turisme i Màrqueting; Logística i Negocis Marítims; Informàtica i Videojocs; Nutrició Humana i Dietètica; Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Fisioteràpia i Mitjans Audiovisuals.