Cau el seguiment de la vaga educativa als centres públics del Maresme

La segona jornada ha començat amb una encartellada a Serveis Territorials. Segons Educació, el seguiment a escoles i instituts públics del Maresme i Vallès Oriental ha estat durant el matí del 17,65%, la meitat que ahir.

Fotografia: tvmataró

Baixa a la meitat el seguiment de la vaga educativa als centres públics del Maresme-Vallès Oriental, segons el Departament d'Educació. En la segona de les cinc jornades de reivindicació, la participació de les escoles i instituts públiques ha sigut al 17,65% en l'actualització de les 12 del migdia. Dimarts a la mateixa hora el seguiment va ser del 35,95%. L'Escola Montserrat Solà és un dels centres educatius de la ciutat on avui ja no s'ha fet vaga. Familiars d'alumnes de l'escola mostren el seu suport a les reivindicacions de la comunitat educativa. Algun, però, agraeix el retorn a la normalitat.

La segona jornada de vaga a Mataró ha arrencat amb una concentració i encartellada a les portes de Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental. Una cinquantena de diversos col•lectius han empaperat la façana de l'ens amb cartells demanant que no s'avanci el proper curs escolar i que es retiri la proposta del nou currículum. Aquesta última petició ha estat escoltada pel conseller d'Educació Josep González-Cambray.

Tot i això, de moment la vaga segueix convocada per aquest dijous i els dies 29 i 30 de març.