Arrenca un nou curs de les Aules Sènior de Mataró

L'acte inaugural ha comptat amb la intervenció del professor emèrit de la Universitat de Girona i exconseller de la Generalitat, Joan Manuel del Pozo

Les Aules Sènior de Mataró han arrencat un nou curs d'extensió universitària, el que fa 41. Aquesta arrencada s'ha materialitzat amb un acte inaugural que ha comptat amb la intervenció del professor emèrit de la Universitat de Girona i exconseller de la Generalitat, Joan Manuel del Pozo.

Per aquest curs ja s'han matriculat a Mataró unes 200 persones majors de cinquanta anys, cosa que demostra la bona salut d'aquesta iniciativa, malgrat la pandèmia.

I és que al llarg d'aquests anys, les Aules Sènior Mataró, adscrites a la Universitat Pompeu Fabra, s'han encarregat de promoure la cultura i la formació per la gent gran de manera pionera a Catalunya. En aquest sentit, actualment ja hi ha més de 50 aules d'aquest tipus a tot el país que compten amb uns 17.000 alumnes.

El president de l'entitat, Josep Maria Guañabens, ha fet una valoració molt positiva de l'evolució de l'entitat al llarg d'aquests més de quaranta anys.

Les Aules Sènior de Mataró tenen com a motius principals la funció social i la cultural. En aquest sentit, s'hi imparteixen classes de diverses disciplines com música, pintura i dibuix, català, història de l'art, entre d'altres. També s'hi imparteixen diferents conferències.