Mataró té 33 classes confinades i 834 alumnes i docents en aïllament

L’Escola Pia Santa Anna registra 8 grups confinats ara com ara i és el centre que pateix més els efectes de la Covid-19 a la ciutat

Una setmana i mitja després de començar el segon trimestre la ciutat registra un total de 33 classes confinades en aquests moments. Així ho diu el portal de dades Covid-19 als centres educatius que té la Generalitat de Catalunya. Segons l’última actualització, feta avui mateix, aquests 33 grups confinats afecten un total de 834 persones entre alumnes i docents, 80 dels quals haurien donat positiu en els darrers 10 dies.

Si desgranem aquestes xifres, un dels centres més afectats en aquests moments és l’Escola Pia Santa Anna que té el dia d’avui 8 grups confinats i 217 persones en aïllament, 209 alumnes i 8 docents. Amb unes xifres inferiors, el Cor de Maria compta amb 4 grups confinats i 110 persones en aïllament, 7 de les quals haurien donat positiu en els darrers deu dies.

També en destaquen els tres grups confinats del GEM o els 3 de l’Institut Damià Campeny que deixen més d’una vuitantena de persones confinades en cada un dels centres o els 2 de l’Escola Torre Llauder i els 2 de l’Institut Miquel Biada que tenen 45 i 48 persones en aïllament respectivament després d’haver detectat positius entre els seus alumnes.

Informa: M.Gómez