L'Ajuntament proposa crear un camí escolar pels alumnes de l'escola Joan Coromines

Crear un camí escolar per al Joan Coromines. És una de les solucions que l’Ajuntament de Mataró ha posat sobre la taula per resoldre les queixes de les famílies pel perill que representa per als infants el trànsit de vehicles del carrer Sant Pere. Tot i el compromís del govern municipal d’implementar mesures per millorar aquests problemes de cara al curs que ve, des de l’Associació de Famílies dels Alumnes lamenten que l’executiu no s’hagi dirigit a ells directament. L’escola estudiarà la possibilitat de presentar una sol·licitud per a la creació d’un camí escolar. 

L’Escola va néixer ara fa 10 anys amb una manera de treballar alternativa a la que podem trobar a les aules de la majoria de centres. És per això que el projecte va ser qüestionat sobretot per si els alumnes arribarien prou preparats a la secundària. Després que 4 promocions ja hagin fet aquest pas a l’etapa obligatòria, la directora Maria Rius, assegura que els resultats són més que satisfactoris.

El centre celebra el seu 10è aniversari amb el desig d’un centre propi. Ara per ara l’escola compta amb un espai al carrer Pascual Madoz i un altre al carrer Sant Pere. L’escola, que assegura que en aquesta dècada s’ha aconseguit consolidar el projecte, considera que un nou edifici seria el pas definitiu.

Informa: C.Sánchez