L’Ajuntament cedeix 17 espais i equipaments a escoles i instituts per aquest curs

Per tal de garantir el compliment de les mesures de seguretat marcades per la Covid-19 en les activitats educatives, a finals d’agost l’Ajuntament de Mataró va anunciar que cediria equipaments municipals als centres escolars que ho requerissin. Ara, una vegada iniciat el curs 2020-2021, s’han de concretar aquests espais a partir de les demandes de les escoles i instituts. A la ciutat de Mataró són fins a 15 centres escolars que finalment tenen a la seva disposició espais addicionals,tal com explica Miquel Àngel Vadell, regidor d’Educació.

Una vegada estudiades les peticions dels centres escolars, l’Ajuntament ha arribat a cedir un total de 17 espais. Aquests es desglossen de la següent manera: hi ha 9 equipaments esportius, 1 cultural, 7 exteriors i una sala de reunions.
3 setmanes després de l’inici del curs escolar, la rebuda de les escoles i instituts d’aquest suport del consistori ha estat molt ben rebut. Les activitats que s’estan realitzant en aquests equipaments són principalment l’esbarjo i l’educació física. 

Tal com explicava el regidor, la cessió d’aquests espais es fa de forma totalment gratuïta i està prevista per tot el curs escolar. Les necessitats dels centres podran anar variant a través dels mesos en funció de l’evolució de la pandèmia i les mesures que decretin els diferents governs.

Informa: L.Sanmiquel / O.Debat/ L.Cera

Tags: