×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Inaugurada la cantina de l'IE Mar Mediterrània que gestiona la Fundació El Maresme

L'Institut Escola Mar Mediterrània va inaugurar ahir la cantina del centre que gestiona i coordina la Fundació El Maresme i que ja fa dos mesos que està en funcionament. El projecte va començar just ara fa un any sota la voluntat dels nois i noies de l'ESO de crear una cantina. Una iniciativa que l'escola va recolzar i que va pensar en la Fundació El Maresme per fer-se'n càrrec com a treball inclusiu i que ha resultat ser únic al maresme.

Sota el nom Cantina i més, el projecte no ha fet més que començar. Des de l'escola asseguren que l'objectiu és crear moltes més sinergies entre el centre i els usuaris de la Fundació El Maresme. Ja han participat en la Castanyada i la setmana de la ciència i de cara al gener la idea és fer-los partícips de l'hora escolar i la dinamització de patis.

Des del consistori també es mostren molt satisfets, asseguren que iniciatives com aquesta són les que realment vetllen per la inclusió i s'ha de convertir en tot un referent.

La inauguració ha estat emmarcada dins la festa de l'escola que ha anat acompanyada d'una campanya de donació de sang, l'actuació infantil del grup Xiula, jocs populars i un sorteig de diferents productes d'esportistes d'elit.

Informa: J.Peñaranda