El TecnoCampus torna a apostar per les portes obertes virtuals

Amb la situació epidemiològica actual, el TecnoCampus ha decidit apropar el seu ventall de graus als futurs estudiants universitaris de manera virtual tot i que de cara a l’abril, no descarten celebrar unes jornades presencials si la pandèmia ho permet

Amb la selectivitat a l’horitzó, són molts els alumnes de batxillerat que a aquestes alçades de l’any ja comencen a plantejar-se el seu futur universitari. En condicions normals, aquests estudiants podrien visitar les instal·lacions de les diferents Universitats del país però, la pandèmia ho impedirà un any més.

És per això que el TecnoCampus ha tornat a apostar per les portes obertes virtuals. Aquestes van arrancar el passat dia 1 de març i finalitzen avui divendres. Al llarg d’aquests dies, els interessats a venir a estudiar a Mataró han pogut participar en visites virtuals que han servit per apropar i donar a conèixer els 17 graus i dobles graus, els 4 màsters universitaris oficials i els 12 títols propis de màsters i postgraus que oferta el TecnoCampus.

Distribuïts per dies i en dues sessions en horari de tarda, a dos quarts de sis i les set, els futurs universitaris han pogut explorar diferents graus com ara el de Mitjans Audiovisuals que va tenir lloc ahir. Durant la visita virtual els interessats podien parlar en directe amb els coordinadors i estudiants per així resoldre qualsevol inquietud.

De cara a més endavant, probablement cap al mes d’abril, des del TecnoCampus no descarten poder celebrar unes jornades de portes obertes presencials perquè els estudiants pròxims puguin visitar les instal·lacions.

Informa: L.Sanmiquel