El Tecnocampus obté el "Segell Q" per les nits de qualitat

El Tecnocampus obté el “segell Q” gràcies a les nits de qualitat que ha aconseguit impulsar. Es tracta d’un distintiu que s’aconsegueix després de complir amb una sèrie de mesures, relacionades amb la prevenció i la conscienciació. Una noticia positiva pel Campus de Salut del Tecnocampus, que s’ha convertit en el segon centre universitari amb aquest segell Q gràcies a les mesures aplicades a la Tecnofarra del passat mes de maig. Des del Campus de Salut, Alba Pardo, assegura que estan satisfets amb la distinció, perquè implica que han pogut dur a terme un seguit de requisits que són clau per aconseguir un model de prevenció a les universitat.

Segons Pardo, sempre s’ha de donar una alternativa saludable als joves i que siguin ells qui escullin la més adequada. A més, el Campus de Salut també compta amb la col·laboració de la Comissió d’Estudiants. El Tecnocampus fomenta la salut amb diverses accions enfocades a conscienciar, educar i perdre decisions.

Des del Campus de Salut afirmen que la tendència és positiva. Pardo explica que la salut està de moda i que no només els estudiants enfocats en l’àmbit de salut tenen interessos relacionats amb ella. Això els ajuda a guanyar aliats, tot i que en nits de festa costa més. Per això, se segueixen impulsant tallers de ioga, esport, receptes saludables i la celebració dels dies de la Salut, amb la intenció de millorar hàbits, perquè molts d’ells es desenvolupen en l’etapa universitària, tant a nivell professional com personal.

 

Informa: M.Rodríguez