El TecnoCampus engega el nou curs amb 957 estudiants de nou accés

Arrenca el curs al TecnoCampus amb la totalitat de les places cobertes. 957 estudiants han començat ja les classes en aquest centre universitari adscrit a la Pompeu Fabra. 875 alumnes ho han fet en estudis de grau i 82 en màsters universitaris.

El grau que té més matriculats és el de Mitjans Audiovisuals, amb 130 alumnes. I el de fisioteràpia, amb només 20 places ofertades, és el que té la nota de tall més alta, un 9.4. Pel que fa als màsters universitaris, destaca l'increment de matriculats en el màster d'Emprenedoria i Innovació, amb 44 nous alumnes. Aquest curs també engega el màster de Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims, que s'estrena amb 30 matriculats. Curiosament el 70% d'aquests estudiants provenen de països estrangers, sobretot de la Xina, que aquest any aporta un percentatge important de la Matrícula. Precisament aquest nou curs comptarà amb 62 estudiants vinguts d'arreu gràcies als programes Erasmus i SICUE i els convenis d'intercanvi amb universitats de tot el món.

El 15 d'octubre a les 12 del migdia se celebrarà l'acte d'inauguració oficial a l'auditori del TecnoCampus. El catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, José Garcia Montalvo, farà una ponència centrada en el "Big data i el futur de l'economia: promeses, perills i decepcions" com a lliçó inaugural. L'acte és obert a la ciutadania amb inscripció prèvia.

Informa: J.Peñaranda / L.Sanmiquel