43 alumnes de quart d’ESO participen a la 14a edició dels Projectes Singulars

El projecte ha finalitzat aquest dimecres i ha permès que alumnes de 6 centres educatius de la ciutat poguessin accedir 64 estades formatives en diverses empreses

La 14a edició del Projecte Singulars ha arribat al seu final. Aquesta iniciativa  va néixer amb l’objectiu d’incentivar que l’alumnat de l’últim curs d’ESO acabés els seus estudis i que inclús, volguessin continuar formant-se més enllà de la secundària.

Enguany hi han participat un total de 43 alumnes de quart d’ESO de 6 centres educatius diferents de la ciutat. Aquests joves han pogut accedir a 64 estades formatives en empreses, entitats, centres Educatius i Serveis de l’Ajuntament de Mataró les quals han servit perquè finalitzessin la seva formació obligatòria. Al llarg d’aquesta experiència, els participants han pogut millorar les competències transversals i adquirir coneixements pràctics, hàbits i valors relacionats amb el món laboral.

A diferència d’altres edicions, la situació sanitària actual ha obligat a posar punt i final al Projecte Singulars de manera virtual. Així doncs, els alumnes que hi han participat han rebut un correu electrònic amb un diploma i un vídeo en el qual hi apareixen el regidor d’Educació, Formació Professional i Universitat, Miquel Àngel Vadell, i el regidor d'Ocupació i Empresa, Sergi Morales dirigint-los unes paraules.

Informa: L.Sanmiquel