Una vintena de comerços omplen La Rambla pel Market Ocasió Tardor

El president del NEM, Xavier Martín, diu a l'Entrevista que 'dóna a conèixer el nostre teixit comercial i és una oportunitat per als visitants i compradors'. També es fan tallers de jocs de taula i un torneig dissabte.

Una imatge del Market Ocasió Mataró
Una imatge del Market Ocasió Mataró

Des d’avui dijous i fins dissabte, La Rambla de Mataró acull una nova edició del Market Ocasió Tardor que organitza el NEM. Una vintena de carpes situades al centre de Mataró ofereixen productes d’ocasió amb importants descomptes. Els comerços que procedeixen del centre i altres barris de la ciutat. 

XAVIER MARTÍN, president NEM
Hi haurà tot molt variat i comerços, tant del centre com de tot Mataró. I serà una obertura de conèixer el nostre teixit i una oportunitat per a tots els visitants i compradors, perquè també poden, amb aquestes ofertes, promocions millor dit, avançar el Black Friday. 

Una de les particularitats del Market Ocasió Tardor és que hi ha tallers de jocs de taula i un torneig dissabte a la tarda.

CARLOS CAMACHO, Va de Jocs
Un torneig de dos jocs. Un es diu Pitch Car i l’altra es diu Pitch & Plakks, que són jocs d’habilitat, jocs de fusta que són molt vistosos a l’hora de jugar. El que volem és dinamitzar una mica l’acte i que es pugui mostrar el que fem nosaltres. 

El Market Ocasió Tardor obre dijous de 5 a 2/4 de 9 i dissabte i diumenge amb horari de 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre.

Tags: