Un plànol interactiu permet consultar els serveis que presten els establiments adherits

confinament
Un plànol interactiu permet consultar els serveis que presten els establiments adherits

Mataró ha creat una nova aplicació per consultar quins establiments comercials continuen oferint els seus serveis, tot i la crisi sanitària. El web del consistori mostra un plànol de la ciutat que permet cercar comerços segons el sector, el producte que ofereixen o descarregar una llista d’establiments similars. A més, si el mapa es consulta des del mòbil, es pot contactar directament amb el comerç desitjat.

Els establiments que són servei essencial compten amb informació detallada com si accepten comandes online. En canvi, altres comerços no essencials poden oferir la possibilitat de fer comandes amb entregues a domicili, com per exemple algun restaurant. Ho explica la regidora de promoció econòmica, Núria Moreno.

D’aquesta manera, l’Ajuntament busca fórmules per donar suport al sector comercial i de la restauració, que ha vist reduïda considerablement la seva activitat i, de pas, també facilita a la ciutadania l’oferta i informació disponibles.

Actualment hi ha 170 referències, tot i que la idea és incorporar nous establiments que vulguin sumar-se al mapa. Per fer-ho, han d’omplir un formulari que es pot trobar al web municipal. L’aplicació es pot consultar des de l’espai habilitat al web municipal amb informació sobre el Coronavirus, i també des de l’apartat Comerç i Mercats.

Informa: M.Rodríguez