Trobar oportunitats empresarials en mig d’un futur incert

L’Associació d’empresàries Dona’t un impuls ha organitzat aquest divendres una jornada per analitzar la situació econòmica, social i mediambiental actual que viuen les empreses i identificar oportunitats per seguir sent competitives.

Fotografia: tvmataró

Les empreses han patit les conseqüències, sobretot, econòmiques de la Covid-19 al llarg dels darrers dos anys. Una situació que encara ha anat a pitjor en aquests darrers 12 mesos. La inflació, la pujada del preu dels combustibles... totes aquestes circumstàncies plantegen un futur incert pel teixit empresarial. Tot i que hi ha perspectives que es presenten relativament optimistes però també n’hi ha de nefastes. Partint precisament d’aquesta incertesa i per tal de donar respostes als negocis, s’ha organitzat aquest divendres la jornada “Identifica, visualitza, impulsa’t” organitzada per Dona’t un impuls.

Laura Inés Fernández (presidenta Associació d’empresàries Dona’t un impuls): La idea d’avui és identificar quines coses venen des de la perspectiva de tots els canvis que estan havent a nivell mundial i els processos de digitalització que van veure’s accelerats arran de la pandèmia. A partir d’aquí, que cadascuna de les empreses pugui trobar el seu forat per marcar la diferència i seguir sent competitives en aquest nou context.

David Bote (alcalde de Mataró): Amb jornades com aquestes també guanyeu aquesta força del “networking” per compartir, saber identificar i, per tant, tenir més eines per dedicar-se a allò veritablement important en un moment en el qual no podem distreure’ns i hem de posar-nos en marxa per creuar aquesta travessia que tenim per endavant. Serà millor o pitjor però té uns reptes molt identificats.

La jornada arrancava a les 9 del matí a la Sala Burriac del TecnoCampus amb una presentació de l’acte per part de la presidenta de Dona’t un impuls, Laura Inés Fernández; la Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació, Eva Menor; i l’alcalde de Mataró, David Bote. A continuació, han començat ponències, tallers i networking dirigits per diversos professionals del sector.