Reimagine Textile participa a la 1a edició de Re-Barcelona

Reimagine Textile continua creixent com a projecte. A finals del mes passat, va tenir l’oportunitat d’aterrar a la primera edició de Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event. Aquest programa pretén acompanyar els emprenedors que tinguin una idea de negoci relacionada amb el sector tèxtil i que vulguin incorporar la tecnologia i la innovació per tal d’assolir un avantatge competitiu en el mercat. Durant la celebració d’aquesta nova fira, es van presentar diferents iniciatives innovadores i, a la vegada, els assistents van poder presenciar diferents xerrades de líders de la industria tèxtil que aposten per la creació, producció, venda i ús d’una moda sostenible. Segons Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus de Mataró, haver participat a Re-Barcelona ha aportat visibilitat al projecte Reimagine Textile.

Són moltes ja les start-ups que s’han adherit al programa Reimagine Textile i que els dies 29 i 30 de novembre van poder participar a la nova fira Re-Barcelona. Un exemple és Recycled Bags d’Hugo Ogea. En el seu cas, es dediquen a dissenyar i distribuir bosses i motxilles reciclades.

Els impulsors de Reimagine Textile són Eurecat, TecnoCampus i els ajuntaments de Mataró i de Calella. Per formar part d’aquest programa s’han de complir una sèrie de requisits. Per exemple, mostrar una clara aposta per innovar en el marc de la concepció o disseny del producte, disposar d’una persona dedicada a temps complet al projecte o tenir com a domicili social i fiscal el Parc TecnoCampus, la ciutat de Mataró o la comarca del Maresme.

Informa: L.Sanmiquel