PIMEC fa una crida a l’empresariat del Maresme a reactivar-se

El president de PIMEC, Antoni Cañete, demana a l’empresariat que aprofiti les oportunitats actuals i que ocupin l’espai que els pertoca a l’economia

El Tecnocampus ha acollit aquest dijous una trobada empresarial organitzada per PIMEC. Amb el lema ‘Reactivem-nos’, la jornada ha tingut com a objectiu fer una crida a l’empresariat del Maresme i del Barcelonès Nord a reactivar-se després de la crisi ocasionada per la pandèmia.

El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha insistit que els empresaris i empresàries del territori han d’ocupar l’espai que els pertoca i que les petites i mitjanes empreses, les pimes, han de tenir més pes en el comandament de l’economia. També ha advocat perquè es facin millores des de la base, és a dir, canviant les lleis tenint en compte els autònoms i les empreses petites.

La PIMEC té al Maresme i al Barcelonès Nord uns 700 socis directes i uns 3.000 d’indirectes. Durant la jornada s’han tractat problemes que afecten tots aquests socis, com la pujada dels preus de l’energia, però també s’ha parlat de la conciliació, una problemàtica exclusiva de les dones, com ha recordat la vicepresidenta de PIMEC al Maresme i al Barcelonès Nord, Anna de Quirós.

La jornada d’aquest dijous a Mataró forma part de la sèrie de trobades que està organitzant PIMEC arreu de Catalunya per animar l’empresariat a reactivar-se.

Informa: B. Doñate 

Tags: