Oberta la nova convocatòria dels Premis Creatic

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró convoquen la 22a edició dels guardons, que donen suport a projectes empresarials de l’àmbit de la innovació i la tecnologia.

Fins al 5 d’octubre a les tres de la tarda. Aquest és el termini per presentar les candidatures a la nova edició dels Premis Creatic. I ja en van 22. Els guardons reconeixen les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la innovació i la tecnologia i donen empenta a projectes emprenedors dotant-los econòmicament i d’una estada a la incubadora del TecnoCampus.

Aquest any els premis compten amb set empreses com a mecenes i tenen una mirada especial cap a noves solucions en el món de la salut, les TIC, les economies circulars i blaves o la indústria dels videojocs.  

La nova convocatòria preveu un premi de 12.000 euros i un any a la incubadora per a la millor iniciativa tecnològica i innovadora, però també consta d’un premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones i un altre al millor projecte amb impacte social. Tots dos casos rebran 6.000 euros i un any d’estada bonificada a la incubadora.

Com ja és habitual, la resolució es farà pública en el mes de novembre en el marc de la Nit de l’Emprenedoria.

Informa: L.Cera