Mataró tornarà a participar a la Mobile Week

Ho farà amb diverses xerrades i tallers sobre el paper de la tecnologia en moments de crisi

La tercera edició de la Mobile Week Catalunya tornarà a comptar amb la participació de Mataró. Aquesta iniciativa, emmarcada com una activitat paral·lela al Mobile World Congress de Barcelona, s'inaugurarà a Mataró el dia 5 de juliol i les activitats es realitzaran els dies 6, 7 i 8 del mateix mes.

Les xerrades i tallers que s'hi duran a terme tenen com a objectiu ser un espai per a la reflexió i el diàleg sobre el paper de la tecnologia en els moments de crisi derivada de la pandèmia de Covid-19, així com sobre els canvis que tindran lloc en el mercat de treball i les habilitats professionals necessàries en la nova realitat.Enguany es combinaran els actes presencials amb el format en línia.

Entre les activitats més destacades hi haurà una xerrada presencial dirigida a joves per ajudar-los a adquirir les competències digitals que necessiten els professionals de la Indústria 4.0 o un taller adreçat a persones majors de 65 anys sobre APPs per fer exercici saludable a casa, que combinarà la modalitat presencial amb l'emissió per streaming.
El responsable de Comunicació del TecnoCampus de Mataró, Oriol Ribet, ha definit la programació com a "apte per a tots els públics", inclosos els professionals del sector, i ha destacat que també hi haurà activitats relacionades amb la Salut.

A més, durant la Mobile Week es mantindrà un debat obert fent una aproximació tant des de la visió acadèmica com empresarial de la mà de les principals entitats empresarials del territori com EURECAT, GENTIC, Fagem, PIMEC Maresme-Barcelonès Nord i la delegació de Mataró de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Els interessats a participar-hi poden trobar tota la informació de les conferències i xerrades incloses a la Mobile Week a Mataró a l'adreça mweek.com/mataro.