Mataró participa en la Mobile Week aplicant la tecnologia a la qualitat de l'envelliment

L’envelliment saludable, la qualitat de vida i la tecnologia seran les protagonistes de la Mobile Week a Mataró. Entre el 20 de febrer i l’1 de març la capital del Maresme acollirà aquest esdeveniment, emmarcat en el Mobile World Congress.

La iniciativa està coorganitzada pel Mobile World Capital Barcelona amb diversos ajuntaments de Catalunya, entre els quals hi ha el de Mataró. La presentació de la Càtedra d’Envelliment i Qualitat de Vida del TecnoCampus Mataró-Maresme, el SomHackathon sobre envelliment actiu i saludable, i la presentació de 4 propostes tecnològiques en salut i hospitals són les principals activitats a la ciutat.

A la presentació hi ha estat present el regidor de Joventut i Ciutat Intel·ligent de Mataró, Daniel Hurtado, que ha remarcat la vinculació tecnològica de la ciutat des de ja fa molts anys.

A la resta de Catalunya se celebraran fins a 150 activitats repartides en 15 localitzacions diferents. L'objectiu és debatre sobre revolució digital i procurar que ningú no se’n quedi al marge.

Informa: O.Debat