Mataró aposta pel creixement turístic sostenible

El turisme encara té marge per créixer a Mataró però el govern aposta per un creixement sostenible i una oferta de qualitat. Així ho ha assegurat la regidora de Promoció de Ciutat, Núria Moreno, a l’entrevista del Mataró al Dia. Segons ha detallat, l’any passat, que es van aconseguir 100 mil visitants, també es van desenvolupar una 50ena accions de promoció de ciutat que haurien de donar els seus fruits durant la temporada turística d’aquest 2018.

La regidora Núria Moreno ha reconegut que el Port de Mataró és una de les assignatures pendents de la ciutat. Per això a finals de l’any passat el Consorci  del Port va aprovar un pla estratègic per potenciar tant la part nàutica com la d’oci i restauració, dos vessants que s’han de complementar en la promoció de la ciutat.

Aquest any es dedica al turisme cultural, ja des l’any passat l’Ajuntament va apostar per instal·lar un punt d’informació turística, que difon les propostes culturals de la ciutat, a la Nau Cabot i Barba. La cultura i el turisme actuen com a elements que s’alimenten mútuament.

 

Informa: C.Sánchez

Tags: