Més empreses, oficines i comerços al sector Iveco-Pegaso

Iveco-Pegaso

L’empresa Maresyterey SA compra part del sector Iveco-Pegaso amb l’objectiu de continuar desenvolupant urbanísticament aquesta zona de primera línia de mar. Maresyterey SA adquireix així més de 30 mil 600 metres quadrats per un valor d’11,5 milions d’euros. En aquesta parcel·la, fins ara propietat de la societat mixta Porta Laietana, i els dos polígons més del sector, al 2015 es va determinar al Pla General que s’hi edificaria per a ús residencial un 85 per cent de la superfície, mentre que un 16 per cent seria per a ús terciari, és a dir, per a empreses, oficines i comerços.  Això precisament però, ha estat el canvi de moneda entre privats i el nou propietari s’ha compromès a doblar el percentatge destinat a usos terciaris, que puja fins al 30 per cent, i a rebaixar així el destinat a residencial.

Un acord que l’Ajuntament aplaudeix en compliment del Pla Estratègic Mataró 2022 i del Pla Estratègic del Tecnocampus per seguir apostant per reactivar l’activitat econòmica. Escoltem l’alcalde de Mataró, David Bote, que celebra que Mataró segueixi sent atractiva pels inversors.

PUMSA s’ha compromès a presentar el projecte d’aquesta zona en un termini de cinc mesos. Paral·lelament l’Ajuntament tramitarà la seva aprovació de manera immediata. La compra-venda d’aquesta pastilla del sector Iveco-Pegaso permet a Porta Laietana desaparèixer com a societat. La zona que toca a l’Avinguda d’Ernest Lluch ja urbanitzada, preveu aixecar el Centre integral de Formació Professional mentre que les dues zones restants del sector són de sis propietaris diferents i l’ urbanització d’aquesta zona sigui més lenta.

 

Informa: M.Gómez