L'oci nocturn reobre amb la mascareta com a únic requisit

Per a alguns locals aquesta és l'última trucada per recuperar-se de les pèrdues que els han ocasionat les restriccions per la pandèmia

Els locals d'oci nocturn tornen a obrir les portes i aquesta vegada ho fan pràcticament sense restriccions. L'aforament s'obre al 100%, no hi ha límits horaris ni tampoc s'ha de presentar el passaport covid-19 a l'entrada. Només es manté la mascareta, com a la resta d'interiors. Tot i la bona notícia per a l'oci nocturn, per a algunes discoteques i bars musicals aquesta és l'última oportunitat que tenen per recuperar-se de les pèrdues per la pandèmia i per poder-se mantenir oberts. El cicle d'obertures i tancaments durant la Covid-19 ha fet molt mal al sector, que ha estat tancat des d'abans de les festes de Nadal.

A Mataró, l'ambient a la zona d’oci nocturn del Pla d'en Boet es començarà a notar a partir d’aquest divendres, quan la majoria d'establiments aixecaran les persianes. En aquesta ocasió el 80% de l'oci nocturn obrirà, exceptuant alguns locals que no ho podran fer fins que rebin la injecció econòmica del govern català. Malgrat que l'oci nocturn de Mataró no és un dels principals afectats, la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm), adverteix que molts locals d’oci nocturn s'enfronten a una falta de personal, ja que davant la inestabilitat, molts treballadors han decidit canviar de sector.

Informa: J.Peñaranda