L'empresa Cóndor, guardonada amb el premi a la Trajectòria Empresarial de la FAGEM

La FAGEM ha celebrat aquesta nit la seva desena edició dels Premis FAGEM, emmarcats en la Nit de l’Empresariat. Una nit que ha reunit una àmplia representació empresarial i política de Mataró i la comarca. Aquesta edició, l’empresa de moda infantil Condor ha estat guardonada amb el premi a la Trajectòria Empresarial, reconeixent els més de 120 anys d’història d’aquesta empresa d’Arenys de Mar. La Menció Especial a la Dona Empresària ha estat per a Mònica Masramón, responsable de les botigues Masley&Leymans, mentre que la Menció Especial a la Transformació Digital ha estat per al Grup Serhs. Helena Ortiz i Sara Molina, impulsores de la revista infantil Namaka, han estat distingides amb la menció Jove Empresària menor de 41 anys. El Reconeixement a la Contribució a l'Associacionisme Empresarial ha estat per Miquel Puigdevall, del Gremi d’Instal·ladors. Tot això, en una nit en què la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, va demanar que les administracions donin suport a les empreses per encarar tots els reptes que comporta la transformació digital.

La consellera d’empresa i coneixement, Àngels Chacón, també va destacar els canvis tecnològics que s’estan produint en el sector empresarial i va assegura que és necessari adaptar-s’hi. Uns canvis que, segons Chacón, no comportaran una pèrdua de llocs de treball, sinó una transformació.

Per la seva banda, el president de Foment de Treball Josep Sánchez Llibre s’ha centrat centrar en la importància que tenen els empresaris i emprenedors a Catalunya. Segons Sánchez Llibre, tenen un pes molt important dins el sector productiu català i és per això que se’ls ha de cuidar.

L’entrega de guardons d’aquesta desena edició dels Premis FAGEM l’ha conduït la periodista de Mataró Audiovisual Cristina Salad.

 

Informa: S.Ruiz/A.Gual/J.Masriera