L'Ajuntament proposa un concurs que premia idees per dinamitzar el comerç del centre de la ciutat

Imatge: Ajuntament de Mataró

L'Ajuntament de Mataró posa en marxa un concurs que premia idees dels ciutadans per dinamitzar el comerç del centre de la ciutat. Les propostes s'han d'emmarcar en el centre històric però principalment es posa el focus en el tram comprès entre sota el carrer Nou i sobre el carrer Barcelona. El premi són 50.000 euros que es poden arribar a repartir entre un total de 5 propostes, que poden ser d'àmbits tan diversos com la mobilitat, l'espai públic, l'urbanisme, la dinamització econòmica i cultural. Les propostes han d'estar inspirades amb diferents atributs que s'alineen amb l'estratègia del Pla Estratègic 2022. 

El concurs s'emmarca en el Pla Estratègic d'Impuls al Centre de Mataró. Des de la Unió de Botiguers esperen que les propostes guanyadores siguin el punt de partida perquè es facin les inversions necessàries el més aviat possible.

En motiu del concurs es posarà en marxa una pàgina web amb tota la informació per presentar-se a la convocatòria. Es preveu que el mes de juliol es seleccioni la proposta guanyadora.

Informa: M. Gómez / C. Sánchez