L'Ajuntament estudia la viabilitat de l'ampliació del Mataró Parc

La regidora d’Urbanisme, Núria Moreno, ha encarregat un informe jurídic per estudiar la viabilitat de l’ampliació del Mataró Parc. Recordem que fa un any el Tribunal Suprem va donar llum verda a que es realitzés un increment de la superfície del centre comercial mataroní. Tot i això, els terrenys on es vol realitzar aquesta ampliació, uns 30.000 metres quadrats, estan catalogats com a zona verda. Amb aquest informe sol·licitat per la regidora d’Urbanisme precisament es vol saber en quina posició es troba el consistori arrel de la sentència del Suprem. Una resolució judicial que implicaria una modificació del Pla General d’urbanisme, tot i que les llicències de comerç i urbanisme les haurà de facilitar la Generalitat.

De moment, des del consistori no s’ha mantingut cap trobada amb el propietari del Mataró Parc. Moreno explica que abans de concretar una reunió amb els amos del centre comercial i aplicar la sentència, mantindran una reunió amb l’equip jurídic que assessora al consistori que els detalli els passos a seguir.

Els terrenys on Tomás Olivo, propietari del Mataró Parc, vol realitzar l’ampliació del centre comercial es troben situats davant de les instal·lacions actuals, al costat del dipòsit de l’aigua.

 

Informa: S.Ruiz