L'Ajuntament contracta 85 persones amb el programa "Treball i Formació"

L’Ajuntament de Mataró contracta 85 persones que començaran a treballar el 31 de desembre en el marc del programa “Treball i Formació”. Un pla d’ocupació que pot tenir entre 6 i 12 mesos de durada i que a banda d’oferir la contractació laboral per desenvolupar la seva experiència, també reben formació, que els ajuda a millorar la seva ocupabilitat. 

En aquest programa l’Ajuntament ha contractat perfils diversos en funció de les seves necessitats actuals. A finals d’aquest any començaran a treballar nous professionals com a peons, operaris, auxiliars d'administració o de serveis, com els conserges, personal tècnic especialista i tècnic superior o mitjà.  La formació es defineix en funció del perfil laboral del professional.  

Els 85 treballadors contractats per l’Ajuntament en el marc del programa d’ocupació “Treball i Formació” començaran als seus nous llocs de feina el 31 de desembre. Alguns d’ells allargaran el contracte 6 mesos i d’altres fins a un any. S’atorguen els contractes més llargs prioritzant afavorir la cotització de persones més grans de 52 anys.

Informa: C.Sánchez

Tags: