L'Ajuntament contracta 107 persones que es trobaven en situació d'atur

Ho ha fet gracies a un programa subvencionat pel Servei d’ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. L’objectiu d’aquest programa són sobretot els aturats de llarga durada, que hagin exhaurit el subsidi i no percebin cap prestació i les dones amb més de dos anys de situació d’atur.

En total s’han fet 35 contractes amb una durada d’un any, mentre que la resta són per 6 mesos. La majoria de contractes tenen com a data d’inici aquest passat 29 de gener, mentre que alguns altres ja van començar el passat 22 de desembre.   

Les persones contractades es distribueixen en els següents perfils professionals: peó i oficial de paleta, oficial de pintura, lampista, oficial de jardineria, mecànic, auxiliar de serveis, auxiliar administratiu, informador/a, i personal tècnic per a diferents àrees o projectes.
La selecció l’ha portat a terme un grup de treball format per personal tècnic de la Direcció de Recursos Humans i del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Mataró. En les proves i entrevistes que han confirmat el procés de selecció hi han participat 458 persones.