L'acceleradora d'empreses Kenko arribarà a Tecnocampus a partir del 2018

El TecnoCampus disposarà a partir del 2018 d’una acceleradora d’empreses de l’àmbit de la salut anomenada Kenko. Aquest és l’acord al qual han arribat la Fundació Tecnocampus i l’empresa Foundingers, amb el suport de la plataforma Telefónica Open Future. Una iniciativa que vol acollir projectes d’alt potencial de creixement en el sector salut. En una primera fase, aquesta acceleradora empresarial s’adreçarà a start-ups amb innovacions digitals relacionades amb l’àmbit de la sanitat.

Una acceleradora que estarà ubicada a l’edifici del TCM6, conegut com TecnoCampus Salut. Allà, els projectes que formin part d’aquesta iniciativa tindran un espai de treball gratuït i accés directe a inversió. A més, comptaran amb el suport de l’equip de promotors, mentors i experts externs que ajudaran a fer créixer, madurar i desenvolupar el model de negoci de cadascuna de les start-ups. 

El termini de sol•licitud per formar part d’aquesta acceleradora empresarial va començar aquest 27 de desembre i finalitzarà el 5 de febrer.

Informa: S. Ruiz