La xarxa d'emprenedors Startup Grind obre delegació a Mataró

Startup Grind està recolzada per Google for Startups i està present a més de 600 ciutats de 125 països

La xarxa d'emprenedors més gran del món, l'Startup Grind, obre delegació a Mataró. Jordi Bolet, director d'aquesta nova seu, ha estat l'impulsor perquè aquesta comunitat d'emprenedors arribi a la ciutat. Bolet porta una mica més d'un any treballant-hi i reunint-se amb la seu de Sant Francisco. Startup Grind va decidir aprovar la proposta després de veure que a Mataró ja hi havia una comunitat emprenedora impulsada, sobretot, pel TecnoCampus. L'objectiu és fer esdeveniments mensuals amb emprenedors d'èxit, locals o de fora de la comarca, per explicar la seva història, educar i connectar els emprenedors entre ells.

Startup Grind està recolzada per Google for Startups i està present a més de 600 ciutats de 125 països. Bolet explica que gràcies a aquesta comunitat global es podran posar en contacte empreses mataronines amb empreses d'altres països.

El 21 de gener van fer la presentació oficial al TecnoCampus i demà ja comencen amb la segona xerrada a càrrec de Carlos Martínez, CEO i Fundador de l'empresa mataronina Epinium. Les inscripcions es poden fer des del web Startupgrind.com/mataro i quedarà enregistrat al seu canal de YouTube per futures visualitzacions.

Informa. J.Peñaranda/ L.Cera