×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La sinistralitat laboral del Maresme continua creixent

Es detecta un nou augment en l'índex d'incidència laboral en el Maresme. Les dades del Observatori de Desenvolupament Local, demostren que en el primer trimestre del 2018 els accidents laborals han incrementat en un 7 i mig respecte al trimestre passat i un 6 per cent en relació a l'any anterior, amb un total de 961 accidents registrats.

L'anàlisi reflecteix una desigualtat en la quantitat d'accidents laborals que protagonitzen els homes i les dones, el 66,4% dels sinistres han afectat a homes, mentre que les dones representen un 33,51% del total. Segons l'informe, més de la meitat dels accidents ocorren en el sector de serveis amb un 62%, seguit del sector industrial i de construcció.

Per últim, l’anàlisi realitza una comparació entre els territoris del Maresme, Barcelona Província i Catalunya, en relació als accidents per sectors i grau de gravetat. Amb un total de 968 accidents laborals per cada 100.000 afiliacions a la Seguretat Social, el Maresme, ha registrat l’índex mes alt entre els tres sectors en tot els aspectes, excepte la sinistralitat en el sector industrial.

 

Informa: María del Mar Viteri