La Setmana de la Natura dóna a conèixer el patrimoni natural i aporta visitants

Els regidors José Antonio Ricis i Núria Moreno participen a l'entrevista de Mataró Ràdio i afirmen que la Setmana de la Natura "és pel gaudi dels mataronins i també per situar Mataró en el mapa i vinguin visitants"

Cartell de la Setmana de la Natura 2022
Cartell de la Setmana de la Natura 2022

Dissabte comença a Mataró la Setmana de la Natura, que s'allargarà fins el dia 6 de juny. Els regidors Juan Antonio Ricis i Núria Moreno, ha participat aquest matí a l'entrevista de Mataró Ràdio per explicar els detalls d'aquesta segona edició. El regidor de Verd Urbà, Espai Agrari i Forestal, ha afirmat que en aquesta setmana es concentren moltes activitats que també es fan al llarg de l'any i per tant és un gran aparador. La regidora de Promoció de Ciutat, per la seva banda, considera que, a banda de ser una oportunitat per conèixer el patrimoni natural, la Setmana posa Mataró en el mapa per a que la gent ens visiti.

JOSÉ ANTONIO RICIS, regidor Verd Urbà, Espai Agrari i Forestal.
La Setmana de la Natura es una gran promoción para que la gente conozca lo que hacemos, porque muchas de estas actividades se hacen durante todo el año. No es que vayamos a hacer cerca de 50 actividades en este periodo porque es la Setmana de la Nartura a nivel internacional, no. Es una gran promoción de muchas de las actividades que hacemos todo el año. 

NÚRIA MORENO, regidora Promoció de Ciutat.
Els que primer n'hem de gaudir som nosaltres, els mataronins. I a més a més tenim l'oportunitat de redescobrir com el Viver Municipal i molts altres, evidentment que aquesta és la primera finalitat. Però sí que és veritat que nosaltres hem de ser més ambiciosos, i aquesta és la filosofia de Promoció de Ciutat. Posar Mataró en el mapa, que la gent ens vingui, ens visiti i que conegui el patrimoni natural que tenim. Per això crec que l'aposta de la Setmana de la Natura és una aposta segura.

Tots les activitats de la Setmana de la Natura es poden consultar a visitmataro.cat