La Mobile Week es mantindrà tot i la cancel·lació del Mobile World Congress

La celebració de la Mobile Week, que té una de les seus a Mataró, segueix en peu tot i la cancel·lació aquest dimecres del Mobile World Congress i del "4 Years From Now", segons ha pogut confirmar Mataró Audiovisual. D'aquesta manera, del 20 de febrer a l'1 de març la capital del Maresme seguirà acollint aquest esdeveniment que a Mataró vehicularà la tecnologia, la qualitat de vida i l'envelliment saludable. L'objectiu de la Mobile Week és estendre coneixement arreu del territori i debatre sobre la revolució digital i la tecnologia. Arreu de Catalunya es faran més de 150 actes en 15 municipis diferents.

Un dels afectats per la cancel·lació del Mobile World Congress és el TecnoCampus, que havia de tenir un estand al saló del "4 years from now", l'esdeveniment del MWC dirigit a les startups. El parc tecnològic havia obert una convocatòria per seleccionar 8 startups que vulguessin presentar les seves innovacions a l'esdeveniment.

De la mà d'Eurecat Mataró, qui també havia d'assistir al "4 Years From Now" és la startup mataronina "Pocket Piano", guanyadora de diversos premis com el Premi Creatic. El mateix centre tecnològic Eurecat també tenia previst assistir un any més al Mobile World Congress, on l'any passat havia presentat l'ampolla de vi intel·ligent que permetia verificar el contingut sense obrir-la.

Durant la Mobile Week, a Mataró es presentarà la Càtedra d'Envelliment i Qualitat de Vida del TecnoCampus i quatre stratups relacionades amb la tecnologia i la salut. A través del TecnoCampus també s'organitzaran dos tallers per ensenyar a gent gran com utilitzar la tecnologia per avaluar la condició física i realitzar exercici de manera segura i saludable. Durant la Mobile Week també tindrà lloc la xerrada "Fer-se gran al s.XXI, el nou entorn 4.0", organitzada per GENTIC, l'associació d'empreses tecnològiques del Maresme.

 

Informa: S.Ruiz