La Llançadora de projectes d’economia social i solidària potenciarà idees sorgides als barris

Tercera edició de la Llançadora de projectes d’economia social i solidària. Precisament aquests dies s’estan fent sessions informatives sobre aquesta iniciativa que pretén acollir i enfortir projectes que actualment es troben en fase embrionària. Fins el proper 9 d’abril es poden presentar les propostes per participar-hi. Aquest any la voluntat és potenciar especialment les idees sorgides als barris, que actualment no disposen de recursos tècnics ni visió global per definir el model de projecte.

Segons l’informe d’avaluació final de la segona edició de la Llançadora, el conjunt dels 6 projectes participants preveuen una facturació total de 195mil euros; la generació de 12 llocs de treball i l’atenció a un total de més de 2.500 persones. Maria Ramos, tècnica de promoció econòmica, detalla que la Llançadora en el fons és una formació a través de sessions teòriques i pràctiques i que es pot adaptar a la fase en la que es presenti la idea o projecte. 

La Llançadora consta de diverses fases i totes elles es realitzen de maig a desembre de 2018. Com dèiem, la sol·licitud de participació es pot fer fins al 9 d’abril. Una iniciativa que s’emmarca dins el programa FESS Mataró -Facilitem l’Economia Social i Solidària a Mataró- de l’Ajuntament.

 

Informa: C.Sánchez