Eurecat tindrà stand propi en una fira alemanya de referència del sector de l'automoció

El Centre Tecnològic de Catalunya, amb seu a Mataró, Eurecat, s'instal·la aquesta setmana que ve a la Fira  Automotive Interiors Expo Stuttgart, a Alemanya. Un dels esdeveniments més importants d'exposició de materials de l'interior de vehicles. La fira tindrà lloc del 5 al 7 de juny i Eurecat comptarà amb stand propi per presentar les diferents novetats que han desenvolupat que poden ser aplicables al sector. Els clients són els que han d'escollir si aquestes innovacions els poden ser útils a l'hora de crear els vehicles del futur. Kim Cabrero és membre de l’equip comercial d’Eurecat.

Algunes de les novetats que Eurecat exposarà en aquesta fira passen per la possibilitat d'imprimir sobre qualsevol superfície llums, sensors o circuits. També proposen teixit que pot ser per si mateix calefactable o la funcionalització de peces. Com dèiem, l'aplicació acaba depenent dels clients, però des d'Eurecat consideren que aquestes innovacions podrien servir per aplicar llum a l'interior del cotxe o per la instal·lació de sensors que permetessin funcions múltiples.

La fira tindrà lloc del 5 al 7 de juny i els productes dels expositors d'aquesta fira es poden trobar a marques d'automòbils com a Ferrari, Maserati, McLaren, Volkswagen, Jaguar, BMW o Kia, entre d’altres.

 

Informa: C.Sánchez