Eurecat Mataró, Epinium i PG Conocimiento, tres mataronins al Mobile World Congress

El Mobile World Congress finalitza amb bons resultats per a les empreses de Mataró. I es que en la trobada internacional més important en l'àmbit de la telefonia i mobilitat, tres empreses mataronines  han presentat els seus projectes amb una bona rebuda del públic.

Es tracta del Centre Tecnològic Eurecat i dues empreses del parc empresarial del Tecnocampus: Proyectos Gestión Conocimiento i Epinium. Eurecat ha destacat gràcies a "Cookit", una espàtula intel·ligent que mesura la salinitat dels aliments i el seu grau de temperatura. Les dades recollides per l'espatula es poden recuperar a través del telèfon mòbil. Un sistema que permetrà crear alarmes per la gent que té limitat el consum de sal.  El responsable d'Eurecat, Xavier Catasús, explica el seu funcionament.

D'altra banda, les dues empreses del Tecnocampus, Epinium i Proyectos Gestión Conocimiento, han presentat propostes més enfocades a l'obtenció de dades per altres marques i fabricants. Epinium, que treballa en l'elaboració d'estudis de mercat, ha presentat Epinium Analytics, una nova eina que millora la presencia empresarial a Amazon. Proyectos Gestión Conocimiento es decanta per Atlas SBI, un portal que permet transformar les dades de les empreses i així facilitar la presa de decisions. La directora del projecte, Mara Gómez, es mostra molt satisfeta, ja que es la primera vegada que participen al  Mobile World Congress i no s'esperaven aquesta acollida tan positiva.

Aquesta nova jornada del Mobile World Congress ha acabat amb una participació de més de 100 mil persones.   

 

Informa: J.Méndez