En marxa la 4a Llançadora per a projectes d'innovació social

Ja ha començat la quarta edició de la Llançadora. El programa dirigit des de l'Ajuntament per impulsar projectes empresarials d'innovació social que es troben en un estat molt embrionari. Avui al matí al Cafè de Mar, s'ha dut a terme la primera sessió formativa i presa de contacte de les 10 iniciatives que han estat escollides per aquest programa.  Aquest tipus de formació està enfocada a diferents àmbits com el model de negoci, la comunicació i màrqueting, planificació econòmica i financera entre d'altres. 

A part d'aquestes sessions formatives col·lectives també s'ofereixen d'individuals un cop el projecte ja estigui més encaminat, sense deixar de banda l'oportunitat de generar "networking" entre aquestes iniciatives. Iniciatives d'àmbits molt variats com la cultura, les arts, la sobirania alimentària o la mediació; amb un mateix punt comú crear sinergies i fomentar el treball en xarxa. 

Un dels motius pels quals s'ha impulsat aquest programa segons l'Ajuntament és per què quan aquests projectes, un cop estiguin encetats i en ple funcionament, serviran per crear llocs de treball a la ciutat. 

Informa: L.Fernández