Els comerços mataronins aposten pel Black Friday escalfant motors per Nadal

La majoria dels establiments aposten per obrir diumenge i allargar els descomptes tot el cap de setmana

Els comerços mataronins amplien el Black Friday a tot el cap de setmana o la setmana sencera amb l’expectativa de compensar la mala ratxa de les restriccions per la COVID. Precisament, aquest diumenge serà un festiu d’obertura comercial autoritzada i ja han estat molts els comerços que han anunciat que pujaran la persiana. Cal tenir en compte que es tracta del primer cap de setmana que els restaurants i terrasses podran obrir i que els centres comercials continuen tancats. A més, tot i el tancament perimetral de cap de setmana, els establiments esperen que els descomptes de fins al 60 per cent convidin als mataronins a començar les compres nadalenques. Precisament, des del NEM, Negoci Empresa Mataró, consideren que el tancament pot ser una oportunitat perquè els mataronins coneguin millor i apostin pel comerç de proximitat.

Els darrers mesos han estat molt complicats per als establiments comercials de la ciutat. És per això que esperen que aquesta campanya de descomptes representi el preludi d’una bona campanya de Nadal. Després del confinament i el distanciament social, les festes poden ser un moment de retrobament molt esperat per a molts, encara amb precaucions, ideal per donar algun obsequi.

Es tracta també del primer cap de setmana que els comerços podran oferir descomptes de 30 minuts per cada hora als aparcaments municipals de la plaça de les Tereses, plaça Granollers i el Parc Central.

Informa: C.Sánchez/J.Masriera