Els alumnes de l'Institut Alexandre Satorras realitzen el seu primer congrès sobre l'automòbil

Conèixer el funcionament del cotxe, la seva història i el nou paradigma energètic ha servit a l’Institut Alexandre Satorras per engegar un projecte transversal, que utilitza les ciències, les llengües i la tecnologia per aprendre tots els conceptes automobilístics. Els alumnes de secundària, habituats a fer classes en anglès, han fet servir els cotxes per aprendre tots els tipus de combustible i energia dels automòbils i fer classe de manera diferent. En Ferran Estrada és un dels alumnes participants en aquest primer congrés del cotxe i assegura que fer classes tan dinàmiques és un encert i ajuda en l’aprenentatge.

L’Institut Alexandre Satorras aposta per nous coneixements, per desvetllar qüestions de futur i reflexionar-hi. Per això, més enllà d’explicar la teoria a les diverses classes de tecnologia, també ho han complementat amb una xerrada a càrrec d’un expert automobilístic. L’Adrià Colarte és membre de la Ford i ha estat l’encarregat d’explicar tots els conceptes als alumnes del Satorres. Colarte assegura que és positiu apostar per projectes teòrics i pràctics, que siguin atractius..

El Satorras ha realitzat el primer congrés de l’automòbil i valoren de manera molt positiva l’experiència. De fet, asseguren que seguiran apostant per classes dinàmiques en què els alumnes puguin aprendre el màxim de la manera més interessant.

Informa: M. Rodríguez