El Tecnocampus inaugura el seu parc urbà de salut

El Tecnocampus ja té el seu parc urbà de salut. El TecnoCampus imparteix estudis de l’àmbit de la salut, i té com a projecte transversal el “Campus saludable”, que vol incentivar els hàbits saludables entre tota la comunitat d’estudiants, empresaris i visitants.

Aquest parc urbà de salut consta d'un circuit de wellness i un circuit esportiu situats just al davant de l'edifici del parc, al passeig marítim. Pel que fa al circuit de wellness, consta de set aparells de treball cardiorespiratori, mobilitat de les extremitats superiors, treball de força del tronc superior i inferior, i de flexibilitat. El circuit esportiu consta també de set aparells, en aquest cas per treballar la força, l'equilibri o la flexibilitat.

Per innaugurar aquest espai s'ha programat una visita a les instal·lacions, i tot seguit, activitats de dinamització, com també una sessió de Chi Kung  i dinamització del circuit d'aparells per conèixer-ne el funcionament, exercicis d'estiraments i running i exercicis d'estiraments.

Informa: M. Mir

Tags: