El Tecnocampus crea l'acceleradora d'start-ups Kenko per potenciar la tecnologia sanitària

El Tecnocampus aposta per potenciar projectes que vinculin tecnologia i salut i donar-los un espai al parc tecnològic. Per això Tencoampus posa en marxa Kenko, un programa d'acceleració dirigit a start ups  -o empreses en un estadi inicial- que precisament treballen en l'àmbit de la salut. La voluntat és captar idees i projectes que donin solucions tecnològiques, ajudar-les a desenvolupar la seva idea i que finalment acabin ocupant un espai al TCM6, l'edifici dedicat a la salut del Tecnocampus i acabar creant un clúster com a pol d'activitat econòmica.

Entre el març i l'abril d'aquest 2018 s'inaugurarà a la planta superior del TCM6 espais dedicats a les empreses. A hores d'ara ja hi ha algunes empreses de salut instal·lades en aquest espai. També es dedicarà una zona d'aquesta mateixa planta a Kenko, que es desenvolupa juntament amb l'empresa privada 'Foundingers Group'.

El programa d'acceleració d'start-ups Kenko comptarà amb mentors vinculats amb el parc tecnològic com els responsables de Mynorix Therapeutics, una empresa que investiga fàrmacs per a malalties minoritàries. Es poden seguir presentant projectes per participar a l'acceleradora fins el proper 5 de febrer.

 

Informa: C.Sánchez