El Tecnocampus augmenta les matriculacions un 4,10% al juliol

Foto: Elreferente

Fins a un total de 934 estudiants han escollit el Tecnocampus per estudiar el seu grau el proper curs escolar 2017-2018. La matrícula del mes de juliol confirma la tendència de les dades que ja es van donar en una prematrícula inicial i ara, abans no tancar les matriculacions amb la reassignació i última matriculació que tindrà lloc el dia 5, 7 i 8 de setembre, es confirma un augment del 4,10 per cent del creixement al centre. Un creixement  que celebren des de la direcció de la Fundació Tecnocampus i que valoren molt positivament tant per veure Tecnocampus en la primera opció dels estudiants com per la vinculació que existeix amb la Universitat Pompeu Fabra. Dolors Guillén és la presidenta de la Fundació Tecnocampus.

Els graus amb més demanda són els de l'àmbit sanitari i així, l'Escola de Salut del centre que inclou infermeria, CAFE, fisioteràpia i el doble grau de fisioteràpia i CAFE es posiciona amb les notes de tall més altes. Fisioteràpia de fet, encapçala el rànquing i que, a diferència de l'any 2016 ha passat d'un 8,5 a un 9,2 de nota de tall.

El proper dia 5 de setembre hi haurà una nova assignació de places i, tot i que alguns matriculats ja tindran poques oportunitats en funció del grau que vulguin, els que acabin entrant es matricularan els dies 7 i 8 del mateix mes. El Tecnocampus calcula que la xifra d’estudiants matriculats a tots els graus pel propers curs superi novament els 3.000 estudiants.