El mataroní Pol Martín té 21 anys, ha creat un neobanc i surt a Forbes

La prestigiosa revista d'economia situa Pol Martín entre els 30 joves emprenedors més destacats d'Espanya. Martín diu 'de petit mirava la gent que hi sortia i poensava que en el futur hi seria jo'

El jove emprenedor mataroní Pol Martín figura a la llista Forbes amb només 21 anys
El jove emprenedor mataroní Pol Martín figura a la llista Forbes amb només 21 anys

El mataroní Pol Martín té 21 anys i ha estat elegit per la revista econòmica Forbes com un dels 30 emprenedors joves més destacats de l'estat espanyol. Martín ha explicat a l'Entrevista de Mataró Ràdio que es va assabentar de la notícia perquè un amic ho va veure publicat a les xarxes.

POL MARTÍN, emprenedor
Estava a Andorra amb una part de l'equip i estàvem allà, a l'hotel. I un altre noi em va enviar un missatge dient "felicitats!". Li vaig preguntar per què i em va passar el link. Va ser una bona sorpresa. 

Martín confessa que és un somni fet realitat. De petit llegia les llistes de Forbes i pensava que un dia també hi podria ser ell.

POL MARTÍN, emprenedor
De petit recordo mirar la gent que hi sortia i pensava que seria súperguai ser-hi en un futur, perquè voldria dir que al final estem aconseguint les coses que poc a poc ens vam posar com objectius.

Pol Martín ha creat el neobanc Rand que dóna feina a 23 persones de diversos països treballant en xarxa. El neobanc, registart al Banc d'Espanya, ofereix invertir en tokens, una varietat de criptomoneda.

POL MARTÍN, emprenedor
Rand és un neobanc que té per objectiu ajudar a estalviar i créixer els diners de la gent a llarg termini. Portem el producte d'estalvi-inversió. Són dos productes. Un que vam llançar la setmana passada, que és un compte que dóna un 5% anualitzat sobre els estalvis de la gent. I l'altre és un compte de premis, que és el mateix 5%. El que passa és que agrupem els interessos de tots els participants al compte, i el divendres els distribuïm en forma de premis. 

Martín té per objectiu arribar als 100 milions d'euros en actius en un termini de 3 a 5 anys.