El Market Biosalut Mataró remarca la importància dels negocis sostenibles

La fira, organitzada pel NEM, ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça de l'Ajuntament

Aquest dissabte 9 de setembre ha tingut lloc el Market Biosalut Mataró. La fira, organitzada per Negoci Empresa Mataró, se centra en la promoció de negocis sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Hi apareixen representats sectors com l’alimentació ecològica, les energies renovables o el tèxtil sostenible. Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida, la fira ofereix petits serveis, com massatges de mitja hora. També és present la venda d’olis essencials i espelmes i, fins i tot, tallers i xerrades.

Berta Fàbregas, membre de la comissió d'activitats del NEM: És una fira destinada al benestar, la sostenibilitat del dia a dia. Hi ha centres de teràpies on s'imparteixen massatges, es poden fer petits tastets, comprar minerals, espelmes, tot allò més alternatiu.

Un dels principals actes de la fira ha estat protagonitzat per la pallassa Bleda, interpretada per Helena Escobar, que ha inaugurat l’espectacle “Una paradeta particular”, amb la intenció de destacar la importància d’una alimentació saludable i promoure el producte de proximitat.

Helena Escobar, pallassa: La "paradeta particular" és una paradeta de fruites i verdures. Boníssimes, eh! Aquesta paradeta meva de fruita i verdures l'he posat aquí a Mataró per la carta alimentària, perquè Mataró tingui una alimentació saludable.

La fira va estar present a la plaça de l’ajuntament de deu a dues del matí i de quatre a vuit de la tarda.

Informa: L. Martorell